Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jmenuji se Rita

Náš společný koníček  -  Canisterapie.

article preview

Jmenuji se Rita a jsem pes, tedy psí mladá dáma, která už oslavila 6 let a zanedlouho mi bude 7. Kdybych uměla mluvit, tak bych mohla vyprávět, co všechno už jsem v životě zažila !! Ale to vlastně není důležité. 

Pravda, začátky byly těžké, moc se mi nechtělo bydlet v paneláku, raději bych se proháněla po ulicích, honila kočky. Jenže... Dana to se mnou nevzdala, ani když jsem jí přesazovala palmy v posteli, i když jsem jí roztrhala půlku knihovny.

Teď už 5,5 roků žiju u své paničky  která se mne ujala a vymyslela si pro nás společný koníček a tím je Canisterapie. Zpočátku hodně trpělivosti a snahy, cviení a cvičáky, pak nějaké ty zkoušky a ... Páni, jak mne to baví!! Už jsem si vyzkoušela práci s dětmi, moc ráda se tulím s babičkami a dědečky v GARCu a pravidelně chodím do několika zařízení sociálních služeb (Vraný, Zahrada, Slunce Nouzov, Dětský domov v Berouně....), nově přibyla i nemocnice v Kladně. A abych nezapomněla, také jezdíme už několik let na 3 denní pobyty s Dobromyslí do rekreačního střediska sv.Štěpán v Cheznovicích. Tam je to taky príma, to vám povím. Canisterapie v přírodě, les, voda, halda pamlsků, super lidi,  vše, co si takový šťastný pes, jako jsem já, může přát. 

Teď už jsem ráda na světě :-). 

P.S.: Dokonce jsme dostali i křesadlo... tedy nevím, k čemu to je, žrát se to nedá, jen na to doma padá prach, ale panička měla takovou nějakou radust a všem říkala, že proto to neděláme, ale že to poteší.... 

No... tady je o tom něco : https://www.canisterapiekladno.cz/napsali-o-nas

 

 

Náhledy fotografií ze složky Rita

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< leden / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 82091
Měsíc: 1187
Den: 43