Jdi na obsah Jdi na menu
 


BIG HUG

20.10.2014 Dnes se mi stala zvláštní věc, zaparkovala jsem u Kauflandu abych si skočila si rychle pro vařenou červenou řepu, kterou tak miluji. Spěchala jsem , abych byla ve 4 u Jitky . Když vyjdu ven, tak před mým autem stojí velká dodávka. Nu což, počkám, říkám si a nebudu se stresovat, v nejhorším Jitce zavolám, že mne někdo zdržuje blbým parkováním.. Zatím jsem vytáhla rohlík a cpala se jím a koukala po lidech, jak spěchali, bůhví kam… Najednou slyším volání , otočím se a sympaťák se na mne usmívá a říká… tak to bude za cígo, nebo za pusu, nebo za objetí - kde máte manžela ?? Já na to, že žádného nemám a že bych brala to objetí. A tak jsme se tam objali, pořádně a poctivě, jako staří přátelé. A pán mi povídá, ať se stavím u něj v obchodě,něco jako pro odškodnění a že se pěkně z toho objímání nabil. Já na to, že nápodobně a že objetí nic nestojí a padne všem…. Páni !! To by bylo něco, kdybychom se s cizími lidmi na ulici jen tak, v dobrém a pro nic, za nic, objímali !!!To by byl veselý svět   No ne???

article preview

20.10.2014 Dnes se mi stala zvláštní věc, zaparkovala jsem u Kauflandu abych si skočila si rychle pro vařenou červenou řepu, kterou tak miluji. Spěchala jsem , abych byla ve 4 u Jitky . Když vyjdu ven, tak před mým autem stojí velká dodávka. Nu což, počkám, říkám si a nebudu se stresovat, v nejhorším Jitce zavolám, že mne někdo zdržuje blbým parkováním.. Zatím jsem vytáhla rohlík a cpala se jím a koukala po lidech, jak spěchali, bůhví kam… Najednou slyším volání , otočím se a sympaťák se na mne usmívá a říká… tak to bude za cígo, nebo za pusu, nebo za objetí - kde máte manžela ?? Já na to, že žádného nemám a že bych brala to objetí.

just-one-big-hug-please.jpg

A tak jsme se tam objali, pořádně a poctivě, jako staří přátelé. A pán mi povídá, ať se stavím u něj v obchodě,něco jako pro odškodnění a že se pěkně z toho objímání nabil. Já na to, že nápodobně a že objetí nic nestojí a padne všem…. Páni !! To by bylo něco, kdybychom se s cizími lidmi na ulici jen tak, v dobrém a pro nic, za nic, objímali !!!To by byl veselý svět   No ne???

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 85184
Měsíc: 3455
Den: 89